TEASER

Alex & Mihaela

Moldova, Chisinau

 

Cele mai feerice clipe de la nunta lui Alex și Mihaela au fost surprinse într-un video teaser scurt, natural cu sunete vii și emoții pure.  Toate filmate-aici, acasă.

Alex & Irina

Moldova, Vadul lui Voda

 

În final, rămânem doar noi doi în fața iubirii. Cadrele din video-ul de tip teaser de la nunta lui Alex și Irina dezvăluie cadre emoționante, calde, pline de viață și de iubire.

Viorel & Victoria

Moldova, Chisinau

 

Orice cale se arată, duce doar către iubirea adevărată. Oficializarea iubirii în fața Domnului, emoțiile lui Viorel și Victoria, ochii înlăcrimați ai celor dragi și petrecerea de la nuntă, toate urmează în filmul de nuntă.

Marius & Ina 

Moldova, Chisinau

 

Florile suave, fiorii acelei zile care în sfârșit s-a apropiat, ritmul de dans și mișcările de la petrecerea de celebrare-acestea sunt doar câteva din cadrele surprinse în filmul de nuntă al lui Marius și Ina.

Cristian & Mariana

Moldova, Chisinau

 

Jocuri de lumină, acorduri de vioară și perfecțiune în fiecare detaliu. În cadrele de la nunta lui Cristian și Mariana se citește fericirea în fiecare secundă.

 

Teodor & Alexandra

Romania, Piatra Neamt

 

Piatra Neamț este locul de forță în care Teodor și Alexandra și-au unit destinele. În video-ul teaser, puterea munților, cadrele naturale se preling ușor, dezvăluind scene de la petrecerea de nuntă.