TWO PATHS - ONE WAY

Va invitam la viitorul nostru curs de videografie TWO PATHS - ONE WAY, unde ne vom aprofunda în frumoasa artă a povestirii vizuale.
Mai întâi să vorbim despre aspectul artistic al cursului. Considerăm că videografia este o formă de artă care necesită creativitate, imaginație și o experienta unică. În calitate de videograf începător sau avansat, de a dezvolta un stil vizual unic și de a-ți perfecționa stilul. Vă vom ghida prin tehnicile și instrumentele care vă pot ajuta să vă transformați videoclipurile într-o operă de artă. Fie că dorești să creezi highlights, film documentare  sau scurtmetraje artistic, acest curs este pentru tine.

În timpul cursului, vom explora utilizarea luminii, culorii, compoziției, sunetului și mișcării pentru a crea videoclipuri artistice din punct de vedere vizual artistice. Vă vom explica/arata proiectele noastre, de la crearea ideii până la filmul final. Veți învăța cum să redati o poveste prin obiectiv, cum să captați emoții și momente și cum să manipulați filmările pentru a obtine efectul dorit. Vom vorbi, de asemenea, despre diferite genuri de videografie, cum ar fi călătoriile, modă, documentare și comerciale, și despre cum să vă dezvoltați stilul personal.

Noi credem că videografia nu se referă doar la aspectele tehnice, ci și la arta comunicării. Prin urmare, vă vom îndruma cum să comunicați cu echipa, clienții și colegii dvs.,  și cum să creați un mediu de lucru pozitiv. De asemenea, vom împărtăși experiențele noastre și lecțiile învățate, ceea ce vă va oferi o mai bună înțelegere a videografiei de eveniment. 
În concluzie, acest curs se adresează celor pasionați de videografie, celor care doresc să exploreze și să experimenteze abilitățile lor artistice și celor care doresc să-și ducă filmele de eveniment la un alt nivel. Alăturați-vă nouă în luna aprilie si luna mai pentru o experiență distractivă, creativă și plina de inspiratie,  și cunostinte necesare pentru a crea videoclipuri captivante din punct de vedere vizual și emoțional. Vă așteptăm cu drag
10-11 aprilie Craiova
13-14 aprilie Bucuresti
2-3 mai Chisinau

TWO PATHS - ONE WAY

PROGRAM:

Rebranding
Tehnica audio/video 
Compozitie
Lumina
Stil de filmare
Stil de editare
Sunet
Autor
Structura filmului
Film personalizat
Ce este o istorie ? cum creem ?
Ce este un episod ? cum formam ?
Formarea scheletului de film
Contraste vizuale/emotionale

Promovare

Hai sa ne cunoastem!

Dima Vutcariov

Videograf

A fost odată ca niciodată, într-o lume în care creativitatea domnea supremă, a existat un tânăr artist cu un nume la fel de unic precum talentul său: Dima Vutcariov. Acest individ capricios a avut o poveste de dragoste cu arta vizuală, căutând mereu să creeze ceva ieșit din comun.
Specialitatea lui?
Captând lumina naturală perfectă care îi diferențiază lucrările de colegii săi. Dar asta nu a fost suficient pentru Dima. A vrut să lase o impresie de durată asupra publicului său. Și astfel, a intrat în lumea sunetului, folosindu-l pentru a evoca emoții puternice în filmele sale.
Lucrările sale nu erau doar plăcute din punct de vedere estetic, ci și smulgeau de inimile oricui se uita la ele. S-a străduit să-și facă lucrările la fel de unice ca și el. Arta lui era o reflectare a sufletului său. Așadar, dacă te trezești vreodată pierdut în lumea artei, caută numele Dima Vutcariov.
Vei ști că l-ai găsit când vei vedea jocul de lumină și sunet în lucrările lui, fiecare dovadă a strălucirii sale artistice.

Adrian Barda

Videograf 

A fost odată ca niciodată, într-o lume îndepărtată, (glumesc, de fapt era aici și acum), era un tânăr pe nume Adrian Barda. Adrian era un om cu o misiune - o misiune de a crea videoclipuri care să schimbe lumea. Era pasionat de toate lucrurile video și își petrecea zilele făcând brainstorming și visând idei noi.

Dar Adrian nu a fost doar un one-man show. Nu-i plăcea nimic mai mult decât să socializeze cu alți vânzători - fie că era pentru a-și împărtăși ideile sau doar pentru a râde la o ceașcă de cafea. El știa că se pot întâmpla lucruri grozave atunci când oamenii se unesc și era mereu dornic să facă parte din acea magie. Ceea ce a făcut munca lui Adrian atât de specială a fost stilul său unic de reportaj. Avea un mod de a surprinde esența unui moment, într-un mod care lasă publicul fără suflare. Știa că are un dar și s-a străduit să-și perfecționeze stilul.

Și așa continuă povestea lui Adrian, o poveste despre pasiune, creativitate și credința neclintită că orice este posibil cu o cameră în mână și un vis în inimă. Cine știe ce minune îi rezervă viitorul acestui îndrăzneț video-maker.

 

Maxim & Margarita 

Vom studia un proiect de film artistic care a fost filmat la Amsterdam. Analiza noastră se va concentra pe examinarea materiei brut şi a structurii filmului. Scopul analizei noastre este de a explica mai profund solutiile si ideile aplicate în film şi de a oferi solutii/idei asupra tehnicilor de editare si filmare. Suntem deschisi de a impartasi cu voi experienta si cunostintele noastre acumulate pe parcursul anilor. Vă rugăm să urmaţi linkul pentru a viziona filmul.

Wedding film Orlov family

Vom studia un proiect de film reportaj care a fost filmat la Chisinau. Analiza noastră se va concentra pe examinarea materiei brut şi a structurii filmului. Scopul analizei noastre este de a explica mai profund solutiile si ideile aplicate în film şi de a oferi solutii/idei asupra tehnicilor de editare si filmare. Suntem deschisi de a impartasi cu voi experienta si cunostintele noastre acumulate pe parcursul anilor. Vă rugăm să urmaţi linkul pentru a viziona filmul.

TWO PATHS - ONE WAY

Pret - 450 euro
Avans - 200 euro