Te invit la cursul meu viitor de videografie, unde vom explora în profunzime frumoasa artă a povestirii vizuale.

În primul rând, să discutăm despre aspectul artistic al acestui curs.
Noi credem că videografia este o formă de artă care necesită creativitate, imaginație și o experiență unică.
Indiferent dacă ești un videograf începător sau avansat, vei avea oportunitatea să dezvolți un stil vizual unic și să-ți perfeționezi abilitățile.
Voi fi alături de tine pentru a te ghida în utilizarea tehnicilor și instrumentelor care te pot ajuta să transformi videoclipurile tale în adevărate opere de artă.
Fie că vrei să creezi momente memorabile sau scurtmetraje artistice, acest curs este dedicat ție.

Pe parcursul acestui curs, vom explora utilizarea luminii, culorii, compoziției, sunetului și mișcării pentru a crea videoclipuri cu adevărat artistice din punct de vedere vizual.
Voi împărtăși propriile mele proiecte, de la concepție până la produsul final. Vei învăța cum să transmiți o poveste prin intermediul obiectivului, cum să surprinzi emoții și momente unice, și cum să manipulezi sesiunea de creatie pentru a obține efectul dorit.
De asemenea, vom discuta despre diferitele genuri de videografie, precum călătoriile, moda, documentarele și reclamele, și despre cum poți să-ți dezvolți propriul stil.

În încheiere, acest curs se adresează pasionaților de videografie, celor care doresc să exploreze și să-și pună în valoare abilitățile artistice și celor care doresc să ducă filmele lor de evenimente la un nivel superior.
Te invit să ni te alături pentru o experiență distractivă, creativă și plină de inspirație, precum și pentru a dobândi cunoștințele necesare pentru a crea videoclipuri captivante din punct de vedere vizual și emoțional.
Te aștept cu drag.

PROGRAM

 

Vom studia proiecte la 2 filme care au fost filmate la ORADEA şi AMSTERDAM.
Analiza filmului se va concentra pe examinarea materiei brut şi a structurii filmului.
Scopul analizei noastre este de a explica mai profund soluţiile şi ideile aplicate în film şi de a oferi soluţii/idei asupra tehnicilor de editare şi filmare.
Sunt deschis de a impartaşi cu voi experienţa si cunostinţele mele acumulate pe parcursul anilor. Vă rog să urmaţi linkul pentru a viziona filmele.

WORKSHOP

Pret - 350 euro
Avans - 200 euro

WORKSHOP