Videografia începe acolo unde arta se intersectează cu profesionalismul. 

 

 

 

DIMA VUTCARIOVBună, mă bucur că ai ajuns până aici. Te invit să descoperi ceea ce stă în spatele fiecărui cadru și a ficărui proiect pe care l-am creat.

 

Sunt Dima Vutcariov, un videograf care găsește inspirație în poveștile de dragoste ale cuplurilor. Prin munca mea, am avut privilegiul de a surprinde și transforma aceste povești în filme frumoase în diverse părți ale lumii, cum ar fi România, Italia, Moldova, Olanda, Anglia și chiar Bali.

Dragostea nu cunoaște granițe și sunt recunoscător pentru oportunitatea de a asista și de a imortaliza momentele prețioase de dragoste pe care le împărtășesc clienții mei. Ca videograf, am o afinitate deosebită pentru lumina naturală, deoarece mă ajută să surprind emoția brută și frumusețea momentului.

Pentru a-mi perfecționa și mai mult meseria și a-mi extinde setul de abilități, am decis să mă înscriu la Academia Națională de Muzică și Arte Plastice. În timpul petrecut acolo, am putut învăța cum să creez scenarii convingătoare, să creez decorul perfect și să stabilesc o atmosferă care ridică videoclipul într-o operă de artă.

În general, pasiunea mea pentru video este condusă de dorința mea de a exprima frumusețea și profunzimea dragostei prin munca mea. Sunt onorat să pot împărtăși aceste momente intime și să le surprind într-un mod care să permită cuplului să retrăiască bucuria și magia poveștii lor de dragoste pentru anii următori.

 

Pentru mine, videografia este pasiune. Pentru că urăsc tot ce e amatorie, cred cu desăvârșire că: Videografia adevărată începe acolo unde Arta se intersectează cu Profesionalismul. 

 

www.dimavutcariov.com

 

Descoperă mai multe lucrări pe Instagram