Povești de iubire prinse în obiectiv: cum creezi scenariul pentru video Love Story înainte de nuntă

 

Video Love Story este video-ul care se filmează înainte de nuntă. Scopul acestui video este să redea prin maximă sensibilitate, frumusețe și adevăr, povestea unică de iubire a celor doi eroi. Tocmai din acest motiv, îmi place să spun că fiecare Love Story reflectă o poveste de iubire prinsă în obiectiv.  

 

Principalele componente ale acestui tip de video este dorința mirilor, un videograf iscusit, tehnica pe măsură și o locație aleasă în mod potrivit. Desigur, nu poți omite sub nici o formă-buna dispoziție și concentrarea maximă de a prinde acel vibe unic pentru a crea cele mai romantice cadre.

 

Din experiența mea, Love Story-urile sunt cele mai iubite videouri de către miri și, deseori, ei aleg să ruleze filmulețul despre povestea lor de iubire chiar în timpul evenimentului. Pentru acest tip de video, eu ador să îmbin munca tehnică cu ochiul și suflul de artist dezvoltat încă pe vremea când am făcut studiile la „ Academia Națională de Muzică și Arte Plastice”. Pun un accent enorm de mare pe crearea scenariului și acesta e secretul video-urilor ce prind. Practic, dacă îți reușește să creezi scenariul și conceptul într-un mod emoționant, unic, vei reuși să produci efectul Wow care sensibilizează până la lacrimi.

 

În mod ideal, un video Love Story înainte de nuntă ce reflectă o poveste de iubire, parcurge aceleași etape ca în cazul unei povești obișnuite:

 

1.     Introducerea / începutul acțiunii (elementul care setează scena);

 

2.     Cuprinsul/ desfășurarea acțiunii (firul narativ al poveștii);

 

3.     Încheierea/ deznodământul (elementul de final ce încheie povestea și încununează opera);

 

Dacă ți-ai amintit de orele de română, cam pe acolo e. Mai departe, e vorba de măiestrie și de imaginație cum pliezi scenariul pe povestea de iubire a eroilor. Trebuie să ții cont și de cât de confortabil le va fi eroilor să se filmeze: dacă se regăsesc sau nu în conceptul creat de tine sau de echipa de videografie. Dacă alegi un scenariu cu text, asigură-te că mirii simt materialul, au însușit replicile și le spun cât mai natural și mai emoționant.

 

Există mai multe opțiuni pentru scenariul video înainte de nuntă:

 

1.     Poate fi creat un scenariu ce reflectă istoria relației dintre miri și a iubirii: cum s-au cunoscut, cum își citesc declarațiile de iubire etc.

 

2.     Poate fi recreat scenariul ce redă o zi din viața cuplului într-un cadru neobișnuit, în timp ce ei se plimbă, împărtășesc un hobby comun sau petrec momentele de cuplu acasă, în spațiul lor de familie, cald.

 

3.     Dacă eroii sunt mai neordinari, se poate alege opțiunea unui scenariu cu elemente de extreme sau locații inedite precum o pistă, poduri, acoperișurile unor clădiri sau chiar destinații exotice.

 

Din experiența mea, totuși, cele mai frumoase locații pentru a filma Love Story înainte de nuntă este natura. Nimic nu se compară cu frumusețea decorului natural: cerul infinit de albastru, verdele pădurii sau ritmul valurilor de mare. În timpul filmărilor, natura pare că devine martor al poveștii de iubire și e spațiul perfect în care eroii se simt degajați, trăind emoția de iubire la cameră, în cel mai sincer și natural mod.

Pentru inspirație, video Love Story sau orice alt serviciu, contactează-mă chiar pe website-ul: www.dimavutcariov.com

Mai multe video Love Story artistice, realizate în diferite țări ale lumii, descoperă în portofoliul Dima Vutcariov pe http://dimavutcariov.com/lovestory