Top 5 locații pentru a filma nunta sau Love Story Video în stil exotic

Videourile de tip Love Story, înainte de nuntă, devin tot mai solicitate, iar locația aleasă reprezintă cam 50% din producția video. Atât timp cât fiecare cuplu își dorește să filmeze acest tip de video, să creezi un video original, care să impresioneze în fiecare secundă este o provocare destul de mare. Locația joacă un rol-cheie și anume decorul natural, în care se descrie prin video povestea de iubire, impresionează prin splendoare. Tuturor cuplurilor ce au posibilitatea, le recomand din suflet să filmeze Love Story sau poate chiar întreaga celebrare într-o destinație exotică.

 

Nici un montaj video sau abilitate de editare nu va putea reda peisajele ce par rupte din rai, în care în azuriul apei și al cerului, accentul central cade pe miri și pe emoția lor caldă. Din experiența de videograf, am selectat cinci locații superbe, care nu numai că sunt uimitoare prin splendoarea lor, ci și pot fi o scurtă escapadă înainte de nuntă!

 

1.     Deșertul din Dubai

 

Emiratele Unite ale Arabiei sunt un loc excepțional pentru a crea un love story în stil oriental. Din infinitul și jocul nisipului, împletit cu un scenariu pe măsură, se poate crea un video înainte de nuntă cu adevărat unic. În plus, în contextul pandemic, aceasta este una din destinațiile accesibile.

 

2.     Republica Dominicană

 

Republica Dominicană este una dintre cele mai fabuloase destinații pentru nuntă sau pentru a filma videoclipul înainte de nuntă. Plajele cu nisip alb, apa limpede și azurie transformă locația într-o destinație de vis. De obicei, pentru a celebra iubirea sau a filma Love Story sau video după nuntă, îmbrăcînd rochia de mireasă, mirii aleg cea mai frumoasă plajă din regiunea Caraibelor din Capul Cana. Pentru că în Republica Dominicană se desfășoară nunți de lux, există și opțiunea de a apela la o agenție de decor pentru a pregăti locul de filmare, în stilul preferat.

 

3.     Insulele Maldive

 

Insulelele Maldive sunt o destinație exotică faimoasă, mai ales, în rândurile cuplurilor ce aleg să îmbine filmările cu luna de miere. Acest loc de filmare va recrea povestea de iubire într-un spațiu aventuros, un refugiu pe o insulă care aparține cuplului îndrăgostit. Se pot crea cadre impresionante cu răsărituri unice, activități precum culesul nucilor de cocos chiar de pe plajă, hrănirea rechinilor și cele mai spectaculoase apusuri. Mirii pot alege să filmeze în rochia de mireasă și costum lejer, după care pot savura luna de miere în această destinație de vis care, apropo, este deschisă vizitatorilor chiar și în perioada pandemică.

 

4.     Bali, Indonesia

 

Alege orice loc din Bali și va fi mai uluitor decât următorul. Deși această destinație exotică din Asia de Sud-Est nu este deschisă încă turiștilor, peisajele pline de splendoare îți taie respirația și sunt decorul perfect pentru un Love Story exotic: pădurea de bambus din Bangli, ușile cerului din Pura Lempuyang și Ubud sunt doar câteva dintre numeroasele locuri unde se pot obține cadre ce vor rămâne în albumul de familie drept una dintre cele mai colorate amintiri de nuntă.

 

5.     Insula Creta

 

Insula Creta este una din destinațiile cu încărcătură istorică. Amplasată mai aproape de România și de Republica Moldova, aceasta este mai accesibilă ca preț, dar la fel de impresionantă prin peisaje. Fiind locul de unde a pornit civilizația europeană, insula Creta este și locul de unde izvorăște religia creștină. La una din filmările mele, am fost martorul cununiei religioase care a avut loc pe Creta,  iar momentul a fost plin de fiori și de emoții sincere. Pentru cei ce își doresc filmări pe Creta în stil exotic, pe insulă se găsește plaja de paradis Elafonisi, cunoscută pentru cromatica nuanțată a apei și golfuri drept „Insulele Maldive de pe Creta”.

 

În video de mai jos, descoperă rezultatul filmărilor de la nunta de pe Creta.

Mai multe articole despre videografie, citește pe blogul www.dimavutcariov.com

Nicolae & Daniela Highlights | Grecia, Creta